Dripp, dropp...

Vatten, H2O, water, ja vatten bara vanligt vatten. Men ack så betydelsefull för människan, livet. Sedan jag köpte hus på landet, har jag lärt mig att uppskatta vatten och värme. Fy tusan så jobbigt det var i söndagsmorse när lördagsdrickan hellre ville ta vägen upp genom halsen och passera munnen, istället för den mer vanliga vägen ner i toa via tarm osv. Det var säkert -30grader på badrumsgolvet. Och efter själva magsäckstömningen så skulle det sitta fint med ett glas vatten. Eh nee just det, vi glömde att hämta vatten hos grannen igår. Jag fick ta mjölk, något som jag INTE rekomenderar efter att man hälsat på Ullrik. Tvi! Så där stod jag halvnaken i min blivande tvättstuga med gårdagens maskara rinnandes på kinderna, köldskadade blåa knän och drack mjölk. Den största önskan var då en varm dusch. 
                                                   
Nu har jag äntligen drickbart vackert vatten. Men det kostade plånboken 30 000kr. Dyrt?! Ja verkligen, men det är det värt. Jag skulle kunna hugga av min vänstra arm för att just få gott vatten. Nu kan jag kalasa utan att vara nervös över morgondagen toalettbestyr.
Over and out.

 

 

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Till mig...

Låten till mig. (Nu blir det djupt. Antingen så förstår ni eller så förstår ni inte. Gör en snabb tolkning. Överanalysera inte det som jag redan överanalyserat. Försök bara lite, ja alltså ansträng er inte förmycket att förstå. Då blir det knas.) Passande, vackert och jaa så klockrent bara jag. Dessa ord låter som den vers min själ kommer att sjunga till min kropp den dag då den lämnar jordelivet. 

och säg till henne sen
att jag alltid varit stolt
över att vara hennes vän
säg att några av dom dar
som vi hade med varann
var några av de bästa
som jag nånsin haft
och säg att jag är ledsen
för alla fel som blev
men att inget enda av dem
var menat som nån slags elakhet
du förresten glöm inte å säg att det finns saker som hon sagt som jag alltid ska ta med mig hon kunde va så briljant o säg att jag tycker det behövs många fler som hon hon bär en doft av nåt som är större

och du förresten en sak till kan du komma ihåg jag vet hon tror mitt hjärta är en död o iskall sten säg att inget kunde vara mera fel än just det det är bara att om jag skulle gett allt det hon ville ha skulle ingenting av det hon älskade från början till slut blivit kvar
och jag vet hon letar efter nåt enkelt o nåt rent jag vet hon längtar efter nåt aldrig jag kunde ge men säg att jag hoppas hon hittar nån som kan säg att jag hoppas hon hittar nån som håller henne varm


Over and out!

Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flashback...

Titta vad jag trillade över på youtube.

Vad är detta och var kommer de ifrån? Jag vet att min själ hört detta förut, jag vet tillochmed att jag önskat just det som texten medlar. "I wish I was an angel" Så att jag kunde följa allas liv ovanifrån ist, jag ville flyga bort från allt. Ja jag har jättestarka barn/ungdomsminnen till denna låt. Men när och hur kom jag i kontakt med låten? Någon som vet?
Over and out!

Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Separationsångest...

Nu ärre dags att sälja pärlan!
Obesiktigad är den och den röda färgen börja svika, den låter fördjävligt pga hål på avgasrör. Annars, en mycket bra och pålitlig bil. 5000kr. Har 18 år och 21 000mil på nacken.


Over and out.

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon...

Jag har blivit gammal! Jag kan inte sova längre än till 9, även på helgerna vaknar jag tidigt. Whatta fuck liksooooom!!! Är det luften på landet eller är det jag som håller på att bli vuxen? Hjälp!

Men jag måste faktiskt erkänna att det känns rättså gött faktiskt. Jag har ju aldrig förstått att man kan göra saker på förmiddagar, ja jag har ju tidigare inte ens känt till att det finns något som heter förmiddagar på helger. Då sover ju jag. Förra helgen höll jag på att köra av vägen av ren förvåning. Jag var på väg till den lokala brädgården ”Torgnys trä”, när jag plötsligt fick syn på att kl bara var 10.30. Halv jävla elva på en lördag och jag satt påklädd och på väg för att handla div renoveringsprylar.

Konstigt, vuxet, ovant men ändå litte fränt liksom.

Over and out!

Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()

Trouble in paradise...

Häromdagen hände det något konstigt, vi blev osams. Osams på riktigt, jag och kärleken. Det krävdes ett staket för att rubba vår annars så stabila kärlek. Vi var sådär osams att vi skrek saker till varandra. Inte så elaka saker men ändå, vi höjde våra röster och tog i. Oj oj oj så arga vi var på varandra, i 5 min. Sen ville jag åka hem till lägenheten, ja in till stan. Men det fick jag inte, så jag stannade. Så pussades & kramades vi lite (å jag grät en skvätt såklart) sen så satte vi färdigt staket helvetet. Jag tror att vi har haft vårt första (nyktra) gräl och vi gjorde det så bra!

Over and out!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet på landet, ja det är livet de...

Funderar på om jag ska byta bloggnamn...

..till "livet som Lena på landet" ;)

Over and out!

Permalink Livet Kommentarer (5) Trackbacks ()

Lugn och ro...

Jaa äntligen lite ensamtid med datorn och dess underbara bokstavstangenter som man kan bilda ord med, och i sin tur forma olika meningar. Ååå så härligt! Från den lilla högtalaren vrålar Håkan Hellström – Jag är käääär i den fulaste flickan i världen... Höstregnet piskar lite mot fönstret. Jag tittar ut och ser hur en björk kämpar tappert för att få behålla sina löv. Bakom björken så ser jag en hästhage sen en väg (asfalt faktiskt), sen skog. Skog, skog, skog så långt ögat når. Vackert! Från våningen nedanför hörs snickarens såg och skruvmaskiner. Jag sitter i sängen med en ostkroksböjd rygg. Då och då rätar jag upp mig och stönar till, likt en gammal man som reser sig. Som musmatta använder jag en tidning ”svensk jakt” heter den. Runt omkring i rummet ligger det kläder, rena kläder, använda kläder, nyinköpta kläder, renoveringskläder...
Tilda vaknar från sin plats, sträcker sig och kommer fram till sängkanten. Hon tittar med sina finaste ögon på mig samtidigt som hon lägger huvudet på sne, ni vet sådär som hundar, barn och män gör när de vill något extra mycket. Hon gnäller till och lägger upp huvudet på sängkanten: - Snäääälla mamma kan vi gooosa, bara en liten stund. Självklart ska vi ha lite kvallitetsgosetid i sängen! Något som jag säkert kommer att ångra inatt när sängen är full av hundhår och grus. Men men, det är då och nu är nu. 

Jaa å här ligger vi, min hund och jag. Vi har stängt in oss i ett rum. Medans kärleken är på jobbet och gör sig förtjänt av lönekuvertet. Rummet ligger längst bort i kaoshuset. Här har vi nu skapat en frizon. En zon fri från renovering. Här ska vi ligga i minst en timme till och bara njuta av att inte göra ett endaste dugg. Underbart!

Over and out!

Permalink Livet Kommentarer (3) Trackbacks ()

ÄNTLIGEN...

I am back!!! Idag kom kärleken hem med en överraskning. En påse från Telia!! Yiihoooo äntligen har vi internet i huset :)

10 saker jag gjort denna månad, som jag tidigare aldrig har gjort
·     Köpt och monterat staket ”Tilda hage”

·     Luftat element och pillat på en kran vid pannan och fyllt på 
      expansionsskäl med nytt elementvatten, typ

·     Skällt på Tilda som tydligen missförstått vitsen med en hage
      och grävt sig under staketet.

·     Varit på hälsokontroll, där de med hjälp av en våg räknade ut min ålder.
      Jävla skitvåg!

·     Haft utvecklingssamtal på jobbet

·     Tänt i vedpannan

·     Satt renoveringstapet

·     Skapat ett jaktrum. Renoverat, inrett, satt upp djurhorn på väggen.

·     Knäskurat ett badrumsgolv

·     Åkt traktor

Over and out

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

I´m back, snart iaf...

Så många tankar, visioner, idéer, men ack så lite med tid. Nu är maskineriet fullt igen, jag måste tömma. Huvudet sprängs vilken sekund som helst, jag måste hinna tömma meddans det är ord. Innan orden går sönder och blir till blajj. Blajj är förövrigt sånt som man ordbajsar ur sig när man måste fylla några rader med text. Så som jag gör precis nu. Tillbaka till huvudet, ja det är fullt av en gyttja med ord som jag måste sortera på ett papper och som jag bara måste dela med mig av till er. Hoppas att ni finns kvar!

Från och med nu så ska datorn med till huset. Nu ska det tömmas!!

Over and out!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()