En liten påminnelse till mina läsare...

Det första blogginlägget jag skrev löd som följande:
Denna blogg är till för dig som gillar att sätta dig in i olika människors liv. Till dig som vill få olika tips inom bakning, hundliv, matlagning, livet, inredning, mm. Den är även till dig som bara ääälskar att gôtta dig i andras liv, jaa till dig som lever igenom andra. Den är också till för dig som läser, suckar och mumlar, - vem tror hon att hon är då.  Jaa denna blogg är till för alla sortens människor! Men framför allt till dig min vän, som vill med njutning och intresse läsa om hur jag har det. Och det är helt frivilligt att läsa, det är ju liksom inte mitt val att du väljer att läsa, om mitt liv som Lena. Tänk på det! :)  Over and out!

Syftet med denna blogg är att beröra er läsare med både jobbiga och roliga händelser i mitt liv. Har vi inte samma humor? Nej men som sagt: "det är helt frivilligt att läsa, det är ju liksom inte mitt val att du väljer att läsa, om mitt liv som Lena." Jag tycker att det är jättekul och trevligt att få kommentarer på mina texter och det är alltid intressant med debatt. Men jag vill inte ha en blogg där fokus ligger på hat och missförstånd. Hoppas att ni förstår! Mer kärlek till er alla, speciellt till dig min anonyma stalker, som jobbar innom Karlstad kommun. /L

Permalink Livet Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Stefan aka Nutten

Tjena Lena! Jag stalkar dig så gott jag hinner ;-)

Postat av: Me

Bra där Stefan! :) Hoppas att du gillar mina texter. /L

Postat av: sundinska

Tråkigt när det blir så, vet tyvärr hur det kan vara... Yttrandefriheten är förvisso något bra och ganska så stort omfattande, men det får ju inte missbrukas på det sätt att man gör illa, hotar eller förtalar.

Jag skriver sällan kommentarer, men jag läser dina inlägg och jag måste säga att jag lärt mig en hel del om dig som jag inte visste :)

Du skriver rent och snyggt, du skriver dikter och verkar ju vara född bagare! Finns det något du inte gör eller kan?

Dessutom är bloggdesignen skitsnygg. Pöss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback